Online bedrijfsfitness

Misschien klinkt dit erg voor de hand liggend, maar het overgrote deel van de factoren die invloed hebben op verzuim kunt u beïnvloeden. Heeft u er wel eens over nagedacht om te investeren in vitaliteit en veerkracht? Zo kunt u doormiddel van online bedrijfsfitness de prestaties en medewerkerstevredenheid op een positieve manier beïnvloeden.

Hoe ziet online bedrijfsfitness eruit?

Bij online bedrijfsfitness gaat het erom dat we op het juiste moment van de dag zorgen voor een goede wake-up call. Zo kunt u zichzelf afvragen: ‘Op welk moment van de dag verliest mijn team de productiviteit.’ Als u dit weet of als u hierachter bent gekomen plannen we precies op dat moment een online training van Triumph Fitness. Uw team kan vervolgens even de gedachte van het werk af halen, energie halen uit een korte, stevige workout en tegelijkertijd werken aan vitaliteit en veerkracht!

Onderzoek doen

Hoe komt u erachter op welk moment de productiviteit zakt? Dit kunt u op verschillende manieren doen. Bent u niet zeker hoe u het beste onderzoek moet doen, neem dan gerust contact met ons op voor advies. Triumph Fitness kan zelfs de research voor u uit handen nemen.

Praktische informatie

Het concept bestaat uit een proef periode van 3 weken waarbij het team op minimaal 3 verschillende dagen een workout doet. De workouts duren 30-45 minuten en de kosten hiervan zijn 50% van het normale tarief. Na de proefperiode zullen we met u de resultaten evalueren. Indien u tevreden bent zullen we de workouts verder afstemmen op uw wensen. Denk hierbij aan de frequentie, tijdstip en de duur van de workout. Ook zullen we bespreken of er materialen zijn die u zou willen aanschaffen. Er kan eventueel ook zonder materialen gewerkt worden voor een goed resultaat. De keuze is geheel aan u.

Tot slot kunt u ook besluiten om de workout niet online te doen maar live bij u op locatie. Zoals u ziet zijn er mogelijkheden genoeg.

Stappenplan bij belangstelling

Eerst zal er contact zijn tussen het bedrijf en Triumph Fitness. Dit kan telefonisch, via video call of bij u op locatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Vervolgens zal er een onderzoek gedaan worden naar de productiviteit van uw team en een inventaris gemaakt worden van het kantoor.(Waar kan de trainer mee werken? Hoe gaan we het doen met het uitzenden van de video call? Hoe ziet de ruimte eruit?(Een korte filmopname van de ruimte is al voldoende)

Na het onderzoek en na de inventaris heeft Triumph Fitness voldoende informatie om uw team te voorzien van een, efficiënte en intense workout. De proefperiode kan van start gaan en Triumph Fitness zal haar uiterste best doen om de productiviteit van uw team een stevige boost te geven!

Proefperiode

Duur: 3 weken
Frequentie: 3x per week
Kosten: 35,- per 30min
*Vrijblijvend intakegesprek

Online bedrijfsfitness

Duur: Per kwartaal opzegbaar
Frequentie: In overleg
Kosten: 70,- per 30min
*Gratis intake/evaluatiegesprek

Bij Triumph Fitness vinden wij kwaliteit uiterst belangrijk. Zo vinden wij de blessurepreventie en de veiligheid tijdens het uitvoeren van de dienst zeer relevant. Tevens kunt u ervan uitgaan dat wij 100% voor de beste kwaliteit en resultaat zullen gaan. Tot slot beseffen wij dat u investeert in de gezondheid en de productiviteit van uw team. U kunt dit dus ook verwachten als resultaat van de dienst.

Nieuwsgierig, positief geprikkeld of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op!

Schuiven naar boven