Metingen(bedrijfs- en particuliere metingen)

Ben jij nieuwsgierig naar jouw lichaamsamenstelling? 

Of je nu al een tijd heel gedreven met je lichaam bezig bent of dat je er van plan bent mee te beginnen. Iedereen heeft een startpunt en dus beginsituatie, of een tussentijdse meting nodig.
Omdat je natuurlijk werkt met doelen, kun je na een meting je volgende stappen bepalen of bijstellen.
Tevens zijn de tussentijdse metingen écht niet te missen als het gaat om het behouden van de motivatie. Tot slot wil je jouw prachtige proces van persoonlijke ontwikkeling toch vastgelegd hebben?

Wat ik aan bied:

  • Een volledige huidplooimeting met een professionele hardepen huidplooi meter. Dit instrument is in zijn soort hét meest betrouwbaar als het gaat om het meten van een plooi.  
  • Een volledige omvang meting. 
  • Een bloeddruk meting (Bloeddruk en hartslag in rust) 
  • Een Saturatie meting (dit is een meting van het percentage zuurstof in je bloed) 
  • 2 sportspecifieke testen mbt jouw sportdoelen. Dit kan varieren tot flexibiliteitstesten, mobiliteitstesten, explosiviteitstesten en nog veel meer. Allemaal afhangend van jouw tak van sport en doelen.
  • Alle resultaten, met uitleg, overzichtelijk toegestuurd.  
  • Bij het vaker terugkeren krijg je je oudere gegevens en je meest recente gegevens met elkaar vergeleken.(de perfecte manier om jezelf een motivatie boost te gunnen!) 
  • En naast alles misschien wel het meest belangrijk; Ik bied een fijne, professionele en veilige ervaring mbt de meting. Dit omdat ik begrijp dat het voor sommigen nog best spannend kan zijn.

Prijzen

Enkele afspraak

€55,-

Twee afspraken

€80,-

Drie afspraken

€115,-

Nieuwsgierig, positief geprikkeld of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op!

Fysieke en mentale bedrijfsmetingen

Het regelmatig uitvoeren van fysieke en mentale gezondheidstesten voor werknemers heeft verschillende voordelen voor bedrijven:

– Preventie en welzijn: Door regelmatig tests uit te voeren, kunnen bedrijven vroegtijdig gezondheidsproblemen bij werknemers identificeren. Dit stelt werknemers in staat om preventieve maatregelen te nemen en hun welzijn te verbeteren voordat problemen ernstiger worden.

– Verhoogde productiviteit: Gezonde werknemers zijn over het algemeen productiever. Het identificeren van gezondheidsproblemen kan helpen bij het verminderen van ziekteverzuim en het verhogen van de algemene productiviteit op de werkplek.

– Kostenbesparing: Vroegtijdige detectie van gezondheidsproblemen kan de kosten voor gezondheidszorg en arbeidsongeschiktheid verminderen. Het kan ook helpen bij het voorkomen van dure noodgevallen en langdurige afwezigheid van werknemers.

– Employee engagement: Werknemers waarderen het als hun werkgever zich bekommert om hun gezondheid en welzijn. Het uitvoeren van deze tests kan de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers vergroten.

– Juridische naleving: In sommige landen en sectoren zijn periodieke gezondheidstests wettelijk verplicht. Door aan deze vereisten te voldoen, kunnen bedrijven juridische problemen voorkomen.

– Bevordering van een gezonde bedrijfscultuur: Het stimuleren van een cultuur van gezondheid en welzijn kan leiden tot een positieve werkomgeving en aantrekkelijk zijn voor potentiële werknemers.

Het uitvoeren van deze tests op kwartaalbasis zorgt voor regelmatige monitoring en stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderingen in de gezondheid van hun werknemers.

De testen bestaan uit de volgende onderdelen:
– Mentale welzijn anamnese(stressbestendigheid, tevredenheid leefstijl)
– Medische anamnese
– Fysieke gezondheid anamnese
– 2 sport specifieke testen(denk aan flexibiliteit, mobiliteit, kracht mbt persoonlijke doelen)
– omvang taille

Resultaten zullen in een overzichtelijk document naar de werkgever gestuurd worden.

Wil jij hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Triumph Fitness en vraag naar de mogelijkheden!

Schuiven naar boven